Sitges va recuperant el ritme pre-pandemia i aposta per enfortir la marca/presència a nivell internacional, amb l’assistència a workshops professionals i la captació de reunions professionals a Sitges. Així mateix la sostenibilitat i el llegat seran eixos prioritaris en la promoció.

Sitges Convention Bureau va celebrar dimarts 26 d’abril, la seva assemblea anual a l’hotel ME Sitges Terramar. Durant la jornada s’han presentat les accions més destacades per a aquest 2022 en la promoció de la destinació en el segment MICE. Amb l’assistència de 34 associats, l’assemblea ha estat presidida per l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, que ha subratllat “l’aposta de l’Ajuntament de Sitges per al turisme, el principal motor econòmic de la vila, i sobretot per un turisme sostenible. Relacionat amb aquest concepte de sostenibilitat, el Sitges Convention Bureau continua sent clau per a la desestacionalització i diversificació de la destinació. Durant els 2 anys de pandèmia no s’ha deixat de treballar per aquest segment i el seguirem impulsant per als propers anys”.

La trobada anual del Sitges CB ha servit també per explicar les accions realitzades el 2021, destacant les 5 reunions professionals de mercat nacional acollides a Sitges, els viatges de premsa i familiarització i, alhora, les visites de inspecció que van portar més de 400 professionals del sector a la vila. Del 2021 destaca l’acció de coneixement i llegat “F5, Sitges refreshing MICE” que va generar taules de debat, accions formatives i d’investigació. L’any passat, el Sitges CB, va participar en 22 workshops, presentant l’oferta MICE a 450 organitzadors i va rebre 104 peticions per portar reunions a la destinació i va generar 31 articles en premsa escrita i online.